woensdag 30 april 2008

70 uur ... GEEN verzendkosten!

Bezoek de site: http://www.pixum.nl/queensday08
en:

70 uur lang een megaposter in het 30cm formaat voor maar:

hier starten

** Maximaal 10 posters per klant en afleveradres. De actie loopt vanaf 30-04-08 tot en met 02/05/2008 22:00 uur en geldt enkel voor de afdrukformaat 30cm. Het gebruikmaken van deze aanbieding met commercieel winstoogmerk is niet toegestaan.

donderdag 24 april 2008

Koningin Beatrix is 70 Pixum viert mee!

Bent u ook op pad op Koninginnedag?

Vergeet daarbij niet uw digitale camera mee te nemen en stuur ons uw gekste, leukste - kort uw
"ORANJESTE" foto.
"ORANJESTE" foto.

Met uw deelname maakt u kans op aantrekkelijke prijzen!

De beste 7 inzendingen ontvangen een gratis Fotoboek/ Easybook XL

De beste 7 inzendingen ontvangen een gratis Fotoboek/ Easybook XL


Bovendien ontvangt iedere deelnemer een waardebon voor 20 gratis afdrukken (excl. verzendkosten).

Bovendien ontvangt iedere deelnemer een waardebon voor 20 gratis afdrukken ( excl. verzendkosten).





Pixum zal kort voor Koninginnedag ook diverse speciale foto acties aankondigen, dus houd uw mailbox of het Pixum Easyblog in de gaten...

http://www.pixum.nl/promoties/actueel


Onze actuele acties:

9 cm formaat
10 cm formaat
11 cm formaat
Uw waardeboncode:*
7bc4d-3ae4a-b358a



Uw waardeboncode:*
c4da5-aa7ba-e43b4



Uw waardeboncode:*
8df6c-7f728-47bd8




Waardeboncode copiëren, digitale foto's uploaden - in de winkelwagen plaatsen - bestelgegevens invullen - waardebon inleveren - klaar!

Hier starten voor een online-upload


10 cm formaat

Uw waardeboncode:*
bd2e9-5a282-b3268



Bij bovenstaande pakketten zijn alle kosten in de prijs inbegrepen (incl. verzendkosten en bewerking) . Duidelijke prijzen, perfecte service en snelle levering, typisch Pixum.

Pixum nieuwe teamsponsor van het DTM-team “Pixum AMG Mercedes”

Als op zondag 13 april 2008 in Hockenheim seizoen 2008 voor de Duitse Tourenwagen-Masters (DTM), een van de populairste en eersteklas raceseries ter wereld, begint, zal voor de eerste keer ook Pixum aan de start staan. Met de slogan “De pitstop voor je foto’s!“ wordt Pixum, één van de toonaangevende online fotoservicebedrijven in Europa, hoofdsponsor van het nieuwe Pixum AMG Mercedes Team. De auto, de raceversie van de Mercedes C-klasse, zal door Mathias Lauda, zoon van drievoudige formule 1 wereldkampioen Niki Lauda, worden bestuurd.


De DTM-bolide zal aan start komen in de Pixum-kleuren cyaan en oranje en ook de teambekleding alsmede de teamtrucks zullen in het bedrijfsontwerp van Pixum door Duitsland en Europa toeren. Het geheel gaat vergezeld van regelmatige voorlopige berichtgevingen, en race-berichten.



Het DTM startveld 2008 omvat 19 auto’s. De elf races vinden plaats op zes Duitse en vijf Europese circuits, waaronder Nederland, Engeland, Frankrijk, Italië en Spanje. Het seizoen start op 13 april 2008 en de finale vindt plaats op 26 oktober, beide in Hockenheim.

“Wij verheugen ons dat wij Pixum, een jong en succesvol bedrijf uit de Internetbusiness, als sponsorpartner hebben gevonden“, aldus Mercedes-Benz motorsport-chef Norbert Haug.

“Bij de DTM gaat het om snelheid, dynamiek en kwaliteit. Alle kenmerken die onze klanten ook in Pixum waarderen. Onze fotoproducten leveren wij snel aan in hoge kwaliteit en het Internet is toch wel een van de meest dynamische marktplaatsen: de DTM & Pixum passen gewoonweg goed bij elkaar“, becommentarieert Pixum-oprichter en CEO Daniel Attallah het engagement.


Over Pixum

Pixum (www.pixum.nl) is een van de toonaangevende, onafhankelijke aanbieders van online fotoservices in Europa. Met ruim 35 tests door vaktijdschriften en consumentenorganisaties neemt Pixum met een gemiddeld cijfer van 1,9 (Duitse waardering) een toppositie in. Het productpalet omvat de professionele belichting van digitale afbeeldingen zoals foto’s of fotoposters (tot 50x75cm), de vervaardiging van individuele foto-cadeauartikelen zoals bekers, puzzels, t-shirts, knuffeldieren enz., het drukken van individuele groet- en uitnodigingskaarten en fotokalenders, alsmede het drukken en inbinden van hoogwaardige fotoboeken. Overige gratis services zijn online fotoalbums en foto-sharing via Internet alsmede services voor eigenaren van gsm-camera’s. Op www.pixum.com biedt Pixum haar volledige services aan in de talen Engels, Frans, Nederlands, Deens, Italiaans, Portugees, Spaans en Duits en levert aan klanten in heel Europa. Pixum is een gecertificeerde trusted-shop en in oktober 2007 werd door Deloitte Technology, het tijdschrift Capital, de Duitse beurs en de DVFA de “Fast 50-Award“, voor de 50 snelst groeiende technologiebedrijven in Duitsland, uitgereikt.

woensdag 23 april 2008

Scrapbook wedstrijd


Nieuwe inzending....

van Petra Claes

maandag 14 april 2008

DTM 2008


Het seizoen is gestart en onze Pixum AMG Mercedes C-Klasse met de zoon van de drievoudig formule 1 wereldkampioen Niki Lauda Mercedes heeft plaats 15 behaald.

Nieuwe inzending


Hierbij mijn deelname voor is dit de mooiste.
Ik scrap nog niet zo heel lang.... maar het gaat steeds beter.

Met vriendelijke groet,

Desiree

vrijdag 4 april 2008

Digitaal scrapbooking

Digitaal scrappers zijn natuurlijk ook welkom!

>>>

Hallo,
Kreeg net van een vriendin het linkje van uw scrapbook foto wedstrijd. Nu zie ik hier alleen maar papier scrapsels en geen digiscrap.
Nu is het zo dat juist de digiscrappers het meest gebruikmaken van bijv. uw fotoalbum services en ikvroeg mij af of wij 'digiscrappers' ook me mogen doen.
Graag hoor ik van u,
vriendelijke groeten, Fryske

donderdag 3 april 2008

Scrapbookwedstrijd nieuwe inzending


Hallo
ik zag deze wedstrijd en dacht ik ga het proberen
ik heb gister deze gemaakt met alleen cardstock.
grjs karin

_______

Wil je ook meedoen? >> http://online-fotoservice.blogspot.com/search/label/scrapbook%20wedstrijd

Stuur dan een mailtje naar: isditdemooiste@gmx.net


woensdag 2 april 2008

foto op canvas speciale aanbieding 15% korting

Een dierbare foto-herinnering afgedrukt op hoogwaardig doek en opgespannen op een houten frame. Kies uit vijf beschikbare formaten vanaf 20x30cm tot 60x80cm voor uw eigen foto-schilderij.


Nu met 15% korting!



Bekijk hier het gehele assortiment >> Klik hier

Nu met 15% korting!

De waardeboncode:
8f882-ad74b-b9fab

(excl. bewerkings- en verzendkosten)

dinsdag 1 april 2008

En nog een scrapbook inzending...



Van Marianne van pimp-a-pumpkin.nl




Nieuwe scrapbook inzending

Weer een nieuwe inzending.
Wil je ook meedoen met de scrapbook wedstrijd?
Stuur dan een mailtje met je inzending naar: isditdemooiste@gmx.net en maak kans op 100, 200 of 300 gratis foto's van Pixum.


De inzending van Magreet uit Almelo:


http://online-fotoservice.blogspot.com/search/label/scrapbook%20wedstrijd

Stuur een reactie op de inzendingen.