donderdag 29 januari 2009

Artikel uit het NhD: Pixum lost het netjes op

Els Schilder en Leo Ferdinandus uit Hoorn bestellen digitaal foto's bij Pixum. Als de foto's niet goed zijn, maar een zweem bevatten, stuurt Ferdinandus een mailtje naar Pixum. En nog een. En nog een. Maar er komt geen antwoord. Ook een brief naar het bedrijf in Nunspeet blijft onbeantwoord. ,,Is dit een onbemand bedrijf?'', vragen ze zich af. Ze schakelen de ombudsredactie in en dan raakt alles in een stroomversnelling. Fy Gadiot van Pixum, landenmanager Benelux, is verbaasd. ,,We reageren normaal gesproken binnen 24 uur en proberen problemen zo snel mogelijk op te lossen. Als iemand een e-mail naar onze klantendienst stuurt, komt er een automatische ontvangstbevestiging. Als die bevestiging niet komt, is de e-mail niet aangekomen. De mailtjes van Ferdinandus blijken ook niet aangekomen te zijn.'' ,,Raar'', zegt Schilder, ,,wij hebben ze niet als onbezorgbaar retour gehad. Dat had dan toch gemoeten. '' Als de twee met elkaar in contact komen, is het probleem snel opgelost. Gadiot vermoedt dat een bepaalde instelling verkeerd stond, zodat de afdrukken niet geweldig van kleur waren. ,,De heer Ferdinandus mag zijn foto's gratis opnieuw bestellen.'' En over deze tweede behandeling van Pixum zijn Schilder en Ferdinandus wel tevreden.

Bron: Noordhollands Dagblad, 19 januari 2009.



www.pixum.nl - De beste keuze voor digitale foto's!

Sinterklaas-Gedichtenwedstrijd

Nadat we de winnaars voor de SummerZoom-Wedstrijd 08 hebben aangekondigd, is de Jury nu druk bezig, het mooiste Sinterklaas-Gedicht te kiezen. Dat is weer eens heel moeilijk! Spannend...

woensdag 28 januari 2009

Leuke cadeauideeën voor Valentijnsdag!


Hartige fotocadeaus en 2,99 Euro korting*

Beste lezer,

Verras uw liefste op valentijnsdag eens met een origineel fotocadeau van Pixum. Vanaf 10,- Euro productwaarde ontvangt u 2,99 Euro korting! De tegoedboncode vindt u onderaan in deze e-mail.

Ga direct naar onze Valentijnsshop!








Nog veel meer leuke ideeën vindt je op Pixum.nl!

Valentijnsactie: 2,99 Euro korting*
op uw bestelling (vanaf 10,- Euro productwaarde)

Bestel voor 10,- Euro of meer en ontvang 2,99 Euro korting:
Gewoon tegoedboncode in uw winkelwagen invoegen en geld besparen:

Uw tegoedboncode* is: 3dce2-ec7d7-c5464
(excl. bewerking en verzendkosten)
geldig t/m 14.02.2008

Hartelijke groeten,

Uw Pixum-Team


www.pixum.nl - De beste keuze voor digitale foto's!

*2,99 Euro kortingsactie: Deze tegoedboncode is geldig t/m 14.02.2009 en geeft u 2,99 Euro korting op uw bestelling met een minimaale productwaarde van 10,- Euro. Achteraf verzilveren is niet mogelijk. Deze tegoedboncode geldt niet voor fotoboeken. De combinatie van meerdere tegoedbonnen is niet mogelijk. Per bestelling kan slechts 1 tegoedbon worden verzilverd. Verzendkosten vanaf 1,95 Euro voor fotobestellingen tot en met het 20cm formaat en 2,99 Euro voor bestellingen met posters en foto-funproducten. Per bestelling betaalt u eenmalig 0,99 Euro voor service en bewerking.

donderdag 22 januari 2009

Grote kalender uitverkoop – nog maar 10 dagen tot 10,- Euro korting* op uw fotokalender 2009

Beste lezer,

Tot en met 31 januari ontvangt u bij Pixum extra korting op fotokalenders. Bestel daarom nu nog uw fotokalender voor 2009! De startmaand kunt u natuurlijk zelf kiezen. Bespaar tot 10,- Euro* en maak met uw mooiste foto’s een persoonlijke fotokalender.

# Nieuwe kalender-editor!
# Talrijke nieuwe kalenderformaten!
# Nieuwe lay-outs!
# Nog meer mogelijkheden voor uw eigen unieke fotokalender!




Hier zijn de kortingcodes voor uw kalenderbestelling:
3,- Euro korting* op uw kalenderbestelling
(excl. bewerking & verzendkosten)

Uw tegoedboncode* is: 3dbf3-472e4-3c49e


10,- Euro korting** op uw kalenderbestelling vanaf 30,- Euro kalenderwaarde
(vanaf 30,- Euro kalenderbestelwaarde excl. bewerking en verzendkosten.)

Uw tegoedboncode* is: 25352-842dc-e8227



Wij wensen u veel plezier met het ontwerpen van uw kalender voor 2009 bij Pixum!

Uw Pixum Team



www.pixum.nl - De beste keuze voor digitale foto's!

*De bovenstaande tegoedboncode is geldig vanaf 27.12.2008 t/m 31.01.2009. De tegoedboncode geeft 3,- Euro korting op uw bestelling met de volgende kalender-types: Wandkalenders, keukenkalenders, bureaukalenders, knutselkalenders, fotojaarkalenders, design kalenders. Per bestelling kan slechts 1 tegoedbon worden verzilverd. Verzendkosten vanaf 1,95 Euro voor fotobestellingen tot en met het 20cm formaat en 2,99 Euro voor bestellingen met posters en foto-funproducten. Per bestelling betaalt u eenmalig 0,99 Euro voor service en bewerking.

**De bovenstaande tegoedboncode is geldig vanaf 27.12.2008 t/m 31.01.2009. De tegoedboncode geeft 10,- Euro korting op uw bestelling met een minimum kalenderbestelwaarde van 30,- Euro. De tegoedboncode geldt voor de volgende kalender-types: Wandkalenders, keukenkalenders, bureaukalenders, knutselkalenders, fotojaarkalenders, design kalenders. Per bestelling kan slechts 1 tegoedbon worden verzilverd. Verzendkosten vanaf 1,95 Euro voor fotobestellingen tot en met het 20cm formaat en 2,99 Euro voor bestellingen met posters en foto-funproducten. Per bestelling betaalt u eenmalig 0,99 Euro voor service en bewerking.

vrijdag 16 januari 2009

Maak een jaarboek met uw mooiste foto's uit 08!

Met de nieuwe en verbeterde EasyBook-software kunt u heel eenvoudig een prachtig jaarboek 2008 creëren. Tot eind januari krijgt u bovendien van Pixum 5,- korting* op uw fotoboekbestelling.

U kunt trouwens ook heel eenvoudig fotoboeken na bestellen – en dat natuurlijk ook met korting. Gebruik daarvoor gewoon onze nabestel-functie op onze fotoboek-website.


5 Euro korting* op uw bestelling met fotoboeken


Uw tegoedboncode* is:
E7B846E2D355CED
Geldig t/m 31.01.2009
(excl. verzendkosten, voor alle formaten behalve excl. fotoschrift)


Pixum EasyBook - Nabestelling


U wilt graag één van uw EasyBook-fotoboeken nabestellen? Geen probleem – wij slaan al uw online-bestellingen 6 weken lang op. Zo kunt u snel en eenvoudig uw EasyBook
enkel of meervoudig nabestellen:
- Voor een EasyBook-nabestelling dient u ingelogd te zijn.
- Kies één van de opdrachten, vul de hoeveelheid en tegoedboncode en bevestig uw nabestelling

Gewoon aanmelden, fotoboek kiezen, hoeveelheid invullen – klaar!

Veel plezier met uw digitale foto's bij Pixum!

Uw Pixum-Team
www.pixum.nl - De beste keuze voor digitale foto's!



* De tegoedboncode geeft 5,- Euro korting op de product-waarde van uw fotoboek-opdracht als klant in Nederland en is geldig t/m 31.01.2009. Verzendkosten zijn € 4,49. Per bestelling maximaal 1x te verzilveren. Een combinatie met andere tegoedbonnen is niet mogelijk. De kortingsactie geldt alleen voor fotoboeken die met de nieuwe EasyBook-software zijn gemaakt.


donderdag 8 januari 2009

SummerZoom 2008: And the winners are....

Met trots kondigen wij de winnaars aan van onze SummerZoom-wedstrijd 2008!

Door een zeer succesvolle maar daardoor ook zeer intensieve eindejaarsperiode is de publicatie van de top 3 reisverslagen iets vertraagd - wij danken voor uw begrip!


Bij deze bedanken wij alle deelnemers, lezers en de sponsor Exilim. Het Pixum team is blij verrast over de grote hoeveelheid reisverslagen en foto's die we uit alle delen van de wereld hebben ontvangen. Bovendien hebben we daarbij ook leuke ideeën voor onze volgende droomvakantie opgedaan ;)

Alleen in Nederland hebben wij in totaal meer dan 130 bijdragen ontvangen, en het viel voor onze jury echt niet mee, om hiervan de 3 mooiste berichten en foto's te kiezen, maar uiteindelijk hebben wij de knoop doorgehakt:

De winnaars van SummerZoom 2008 zijn...

1. Prijs:
Judith (Assen): Noorwegen


Commentaar van de jury:

Het water lijkt zelfs op de foto nog door te blijven stromen, daarbij heeft ze iedereen door haar originele verslag een stukje Zweden en Noorwegen mee gegeven.

Judith wint één

EXILIM Zoom EX-Z100
digitale camera
& 333 foto-afdrukken (10 cm)
(incl. bewerking & verzendkosten)




2. Prijs
Astrid (Rosmalen): Zakynthos


Commentaar van de jury:
Dit feetje lijkt zo uit een sprookje gestapt! Door de mooie en heldere kleuren stralen de foto's bijzonder veel warmte uit.


Astrid wint één
Pixum EasyBook Groot
(Hardcover met 26 pages)
& 222 fotoafdrukken (10 cm)
(incl. bewerking en verzendkosten)

>> Hier kunt u het bericht van Astrid lezen >>

3. Prijs
Tom (Nieuw Vennep, NL): Gozo / Malta



Commentaar van de jury:
De fotograaf weet door het gebruik van de kleuren en de oude auto's het verleden weer tot leven te brengen in zijn foto's.


Tom wint één

50cm Giga-Poster
& 111 fotoafdrukken (10 cm)
(incl. bewerking en verzendkosten)



Hartelijk gefeliciteerd!

Wij zullen de winnaars spoedig per e-mail informeren.

Uw Pixum Team!



www.pixum.nl - de beste keuze voor digitale foto's!
www.exelim.nl

Wij wensen u een spetterend 2009!



Allereerst de beste wensen voor 2009!


Start het nieuwe jaar direct met onze
all inclusive foto-voordeelpakketten vanaf 7,95 Euro! Ontwikkel uw mooiste foto's van de kerst, oud en nieuw of uw wintervakantie met onze populairste aanbieding: de pakketprijzen zijn inclusief bewerking- en verzendkosten! Eenvoudig, goedkoop en razendsnel bij u thuis.

Onze winter-foto-voordeelpakketten vindt u hier >>


Bovendien is onze jury net druk bezig om de winnaars van de Summerzoom 2008-wedstrijd en de Sinterklaasgedichten-wedstrijd te bepalen - en dat is niet makkelijk! We zullen hier dus spoedig laten weten, wie den winnaars zijn. Hurrah!