vrijdag 5 juni 2009

Pixum EasyBook Fotoboek Softwareversie 4.5: Meer creativiteit, individualiteit en kwaliteit.

Geweldige nieuwe creatieve tools - nieuwe formaten - Fotoboek op fotopapier – nu ook voor Mac- en Linuxgebruikers.

Keulen, Juni 2009
De evolutie in de wereld van het Fotoboek: Pixum biedt met haar nieuwe EasyBooksoftware versie 4.5. vele fantastische, nieuwe mogelijkheden om een nog unieker fotoboek samen te stellen. Daarnaast biedt Pixum niet alleen nieuwe formaten, zoals het indrukwekkende XXL formaat van ca. 28x36 cm, aan, maar ook het fotoboek op echt fotopapier in briljante kwaliteit. Praktische snufjes, zoals een spellingscontrole, maken versie 4.5 echt compleet. Ontdek versie 4.5. nu zelf op www.pixum.nl/fotoboek, waar u nu ook als MAC- of LINUXgebruiker, direct de software kunt downloaden.

Grenzeloze creativiteit
Voor de vormgeving van uw EasyBook biedt de nieuwe versie 4.5. niet alleen talrijke nieuwe lay-outs en kleurrijke achtergronden, maar ook vele opties om uw EasyBook nog persoonlijker te maken. Ook kunt u nu grappige, op thema gesorteerde ClipArts invoegen en kunt u de pagina's van uw EasyBook door nummeren.
Om de mooiste foto's extra te benadrukken, kunnen er nu ook Passe-partouts of schaduw toegevoegd worden. Nieuw navigeerfuncties zorgen ervoor dat er gespeeld kan worden met de uitlijning, rotatie en grootte van de foto's. De handige spellingscontrole zorgt voor een foutloos commentaar bij de foto's.

Fotoboek op fotopapier
Pixum fotoboeken in de formaten Groot (A4), vierkant en XL kunnen vanaf heden ook op kwalitatief hoogwaardig fotopapier besteld worden. Nieuw is ook het Pixum EasyBook XXL met een harde kaft in het megaformaat ca 36x28cm, net zoals het lang verwachte liggende A4 formaat (ca 28x21cm).
Om ook speciaal bij de grotere formaten een optimale afdrukkwaliteit te kunnen garanderen, worden uw bestanden automatisch in 360 Dpi omgezet. Tot slot heeft de nieuwe EasyBooksoftware een verbeterde assistent met nog meer mogelijkheden om een EasyBook samen te stellen.

Noot voor de redactie:
Tegoedbonnen voor een test-fotoboek voor journalisten kunnen worden aangevraagd via: pers@pixum.nl.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Fy Gadiot van Pixum.nl, e-mail: fga@pixum.nl; T. +49 (0)221 65 00 40-14; F. +49 (0)221 65 00 40-99; http://www.pixum.nl/pers.


www.pixum.nl - De beste keuze voor uw digitale foto's!

Geen opmerkingen: