maandag 20 juli 2009

Pixum EasyBook is “Beste Koop” voor Test-Aankoop België

Persbericht als pdf-file

In een vergelijking van meer dan 21 aanbieders van fotoboeken door de Belgische consumentenbond Test-Aankoop, wordt Pixum “Beste Koop” voor fotoboeken, vanaf 44 bladzijdes.

Keulen – juli 2009
Test-Aankoop onderzocht alle aspecten van het maken van een fotoboek – de gebruiksvriendelijkheid van de software, keuzemogelijkheden qua formaat, lay-outs en omslagen, klantenservice, duidelijke webpagina en uitleg over prijzen, en vooral de kwaliteit van het eindresultaat (uitgave 533, juli 2009).

Het Pixum EasyBook scoort niet alleen voor al deze punten hoog, maar heeft volgens Test-Aankoop de beste kwaliteit-prijsverhouding voor fotoboeken vanaf 44 bladzijdes, en is daarom een echte aanrader voor de consument. In totaal behaalt Pixum de tweede plaats in het onderzoek en is daarmee volgens Test-Aankoop de “Beste Koop” voor fotoboeken vanaf 44 pagina’s.

Test-Aankoop over Pixum: “Zeer uitgebreid en tal van keuze-mogelijkheden. Gebruiksvriendelijk en makkelijk. Prima resultaat. Beste Koop voor albums van 44 tot 96 bladzijden.”

Inmiddels biedt Pixum, met zijn meest recente EasyBooksoftware 4.5, nog meer keuze in formaat en daarnaast onder andere ook de mogelijkheid om fotoboeken op fotopapier te drukken.

Naast dit onderzoek van test-aankoop België heeft het Pixum EasyBook dit jaar internationaal reeds diverse tests gewonnen, waaronder de test van luxe fotoboeken in het vakblad “DigiFoto Pro”. In de uitgave 1/09 behaalde het EasyBook XXL van Pixum de hoogste cijfers en won daarmee de award “DigiFoto Pro SUPER”.

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Fy Gadiot (Country Project Manager BENE Pixum, fga (at) pixum.nl. Ook verwijzen wij u voor meer informatie graag door naar www.pixum.nl.

www.pixum.nl - De beste keuze voor digitale foto's!
Maak je eigen digitale fotoboek: www.pixum.nl/fotoboek

Geen opmerkingen: