maandag 21 september 2009

Pixum is Clickx Keuze 2009

Pixum als beste online fotoservice getest door Clickx

Pixum is als beste online fotoservice getest door het Vlaamse computertijdschrift Clickx. In de jubileums-editie nr. 200 vindt Clickx Pixum "de perfecte combinatie" van kwaliteit, prijs, service en upload-mogelijkheden. Pixum is daarom "Clickx keuze" nr. 1!

In totaal zijn 11 online fotoservices door Clickx getest. Dit is voornamelijk op de punten prijs, snelheid, kwaliteit en verzendgemak. Vooral de punten kwaliteit en prijs, duidelijkheid op de site en de veelvoudige upload-mogelijkheden van Pixum bekoren de jury. Pixum biedt maarliefst 8 upload-mogelijkheden aan: flash, html, java, ePrint, ftp, e-mail, CD en speciaal voor de mac-gebruikers een iPhoto-plugin, om rechtstreeks vanuit het mac-programma iPhoto foto's te kunnen uploaden. Onder www.pixum.nl/upload vindt je een overzicht met uitleg over alle upload-mogelijkheden.

Clickx: "Onze voorkeur gaat uit naar Pixum. Hij mag dan niet de snelste zijn, maar de prijs, de kwaliteit en het verzendgemak geven de doorslag."

Testen Pixum zelf met onze welkomstbonus voor nieuwe klanten
Bij Pixum krijgt iedere nieuwe klant 25 gratis fotoafdrukken in het 9cm of 10cm formaat als welkomstbonus cadeau. Deze bonus wordt bij de eerste bestelling van één van de twee formaten automatisch in je winkelwagen verrekend. Je betaalt dan dus enkel verzendkosten - vanaf 1,95 euro voor fotoafdrukken - en eenmalig 0,99 euro bewerking per bestelling. Zo kan je je zelf overtuigen van de kwaliteit en service van Pixum.

Hier kan je het persbericht als pdf-bestand downloaden.


www.pixum.nl- De beste keuze voor digitale foto's!

Geen opmerkingen: