donderdag 30 april 2009

Koninklijke prijzen voor koninginnedag!


Beste lezer,

Pixum viert Koninginnedag en daarom hebben wij twéé geweldige aanbiedingen voor u bedacht:

2,22 Euro KORTING op iedere bestelling met Poster of Canvasfoto!

Uw tegoedboncode* is:
KONINGINNEDAG-XXL2009


Uw eerste Megaposter kost dan maar 77 cent!

En een ALL INCLUSIVE Fotopakket:
inclusief alle bewerking- en verzendkosten!
111 foto's van 10cm voor maar 11,11 Euro!!!

Uw tegoedboncode** is:
KONINGINNEDAG-FOTOS2009


Veel plezier met Koninginnedag en met vriendelijke groeten,

Uw Pixum-Team

www.pixum.nl - de beste keuze voor digitale foto's!

*Deze tegoedboncode is geldig t/m 07-05-2009 en geeft u 2,22 Euro korting op iedere bestelling met poster- of canvasfoto. U kunt de tegoedboncode meerdere keren gebruiken. Een combinatie van meerdere tegoedbonnen is niet mogelijk. Verzendkosten vanaf 2,99 Euro voor bestellingen met posters en foto-funproducten (1,95 Euro voor foto's t/m het 20 cm formaat). Per bestelling eenmalig 0,99 Euro voor service en bewerking.

**Deze tegoedboncode is geldig t/m 07-05-2009. Het gaat om een pakket van precies 111 foto's in het 10cm formaat (zonder witte rand) waarbij alle kosten in de prijs zijn inbegrepen (incl. verzendkosten en bewerking). U kunt de code zo vaak gebruiken als u maar wilt, maar slechts één keer per bestelling. Bestelt u meer dan het aangeven aantal foto's, dan geldt de actuele prijslijst verminderd met de waarde van de betreffende code. Een combinatie met andere tegoedbonnen is niet mogelijk.

vrijdag 3 april 2009

Dierenfotowedstrijd: Kies de winnaar!

De Dierenfotowedstrijd is afgelopen! Bedankt voor het meedoen en al jullie geweldige foto's! We hebben in totaal circa 900 foto's ontvangen, dat is absoluut fantastisch. Alleen maakt dat de keuze voor ons wel heel moeilijk, daarom hebben we wat speciaals bedacht: Hieronder vind je de top 10 van de jury, maar wie er uiteindelijk wint, bepalen jullie zelf!

Welke foto vind jij het leukste? Plaats een commentaar onder deze blogpost en schrijf erbij voor welke foto je kiest en waarom. Hiervoor heb je tijd t/m 12 april! Iedere foto uit onze top 10 wint sowieso de derde prijs: 1 superposter van 40x60 cm. De tegoedboncode zullen wij binnenkort per e-mail versturen. De twee foto's met de meeste stemmen winnen de eerste en de tweede prijs.

En nu de foto's:
(Klik op de foto om deze te vergroten!)

1)

2)
3)
4)
5)
6)

7)

8)

9)

10)

Staat jouw foto erbij? Stuur dan zo veel als mogelijk mensen naar deze blog om te stemmen op jouw dierenfoto (t/m 10 April! Staat je foto er niet bij? Volgende keer beter! Iedere deelnemer krijgt sowieso een gratis Megaposter*!

Veel plezier met het stemmen en veel succes!

Fy

Alle foto's van de dierenfotowedstrijd vindt je trouwens hier in het Pixum Dierenfotowedstrijd online album!



www.pixum.nl - de beste keuze voor digitale foto's!

*(excl. bewerking en verzendkosten)