zondag 1 maart 2009

Deelname voorwaarden Pixum EasyBlog fotowedstrijd

Alleen originele inzendingen die geen inbreuk maken op de rechten van anderen kunnen voor deze fotowedstrijd worden ingezonden. Met het inzenden van de foto verzekert de deelnemer in het bezit te zijn van al deze benodigde beeldrechten. Zijn derde personen herkenbaar op de foto, verzekert de deelnemer dat deze hun toestemming geven tot publicatie. Op aanvraag stuurt de deelnemer ook een schriftelijke bevestiging. Mocht een derde partij de beeldrechten aanvechten, vrijwaart de deelnemer Pixum van iedere aanspraak en mogelijke kosten die hierbij kunnen ontstaan.

- U gaat ermee akkoord dat de inzendingen evt. gepubliceerd worden op de homepage en blog van Pixum.
- De deelnemer verleent het recht tot openbare publicatie met naamsvermelding onbeperkt in tijd.
- Voor de publicatie is geen vergoeding verschuldigd ten aanzien van de inzender.

Deelname aan deze wedstrijd staat open voor een ieder niet professionele fotograaf en alleen mogelijk indien de deelnemer deze voorwaarden accepteert. De prijzen worden toegekend door Pixum en zijn niet inwisselbaar voor contant geld of andere prijzen. Uit alle ingezonden foto's zullen bij de eindjurering in April de winnaars worden aangewezen. De beslissing van de jury is bindend. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd de juridische weg is uitgesloten. De prijswinnaars worden via de Pixum EasyBlog en per e-mail op de hoogte gesteld van de uitslag.

Alleen de eerste geüploade foto, per persoon en e-mailadres, doet aan de wedstrijd mee. Sturen deelnemers meerdere foto's, dan zijn deze wel in het album te zien, maar de jury beoordeelt deze dan niet.

Het overdragen aan Pixum van het niet exclusieve beeldrecht aan de ingezonden foto is een voorwaarde om in aanmerking te komen voor de prijzen. De winnaars verlenen alle medewerking opdat Pixum, de foto's al dan niet bewerkt, zonder enige vorm van vergoeding onbeperkt in tijd kunnen gebruiken voor promotionele doeleinden en in overige uitingen.

2 opmerkingen:

Monique zei

ik heb afgelopen vrijdag een foto geupload, daar ook netjes mailbevestiging van gekregen maar tot op heden zie ik 'm nog steeds niet tussen de foto's staan. Hoe kan dat?

Fy @ pixum zei

Beste Monique,
Het kan zijn dat vrijdag de autoreply even door de war was. Stuur uw foto a.u.b. naar info@pixum.com met in het onderwerp dierenfotowedtsrijd / FGA, dan wordt het direct naar mij doorgezet en ik zal de foto checken en uploaden.
Let er wel op dat de foto groter dan 50KB en een gewoon JPG bestand met de kleurruimte RGB is. Andere bestanden kan het systeem niet verwerken.
Veel succes,
Fy