donderdag 5 maart 2009

Pixum is teamsponsor van ‘ENS Cachan’ bij de Renault 4L Trophy™

Het actuele persbericht als pdf-file kunt u hier downloaden: http://www.pixum.de/imgs/skin/14/download/02-09_Rally_4L_Trophy_NL.pdf

Keulen, 27 februari 2009


Claire Jouot en Christophe Bovet, beiden student aan de Franse ‘ École Normale Supérieure de Cachan’, rijden in een omgebouwde Renault4 in Pixumkleuren mee in de 12e editie van de legendarische Renault 4L Trophy™. Deze wordt verreden van 19 februari tot 1 maart 2009.


In totaal nemen 1000 teams, bestaande uit 2000 studenten uit heel Europa, aan deze bijzondere race deel. Het startschot is gevallen op 19 februari om 12 :30 uur in het ‘Stade de France’ in Parijs. Het doel van de race is om schoolspullen en sportmaterialen naar Marrakech te brengen en hiermee duizenden Marokkaanse kinderen een betere opleiding te bieden. Het record van 2008, met 58 ton aan schoolspullen, moet hierbij verbeterd worden.

„Het is een mix van avontuur en de hulpactie die ons gemotiveerd heeft om mee te doen en Pixum daarmee ook overtuigd heeft“, aldus Claire. De jonge avonturiers mogen tijdens de race alleen gebruik maken van een kompas en wegenkaart als navigatiemiddel. Cristophe legt dit uit: „Het gaat hier niet om de snelheid, maar om ons oriëntatievermogen“. Om kans te maken op de dagzege moet het team de moeilijke routes als snelste, met zo min mogelijk kilometers, afleggen.

Dirk Schmitz, Marketing & Operations Manager bij Pixum: "Wij zijn er trots op dat wij op deze manier aan het succes van de Race bij kunnen dragen. Wij bieden Claire en Christophe de mogelijkheid om de 6000km met de R4 af te leggen. Wij vertrouwen erop dat deze twee studenten en hun auto de afstand, en daarmee de race, zullen uitrijden en wij verheugen ons zeer op de eerste foto’s hiervan!"


Foto’s & Posters in professionele kwaliteit: http://www.pixum.nl/online-fotoservice.html
Fotokalenders bij Pixum: http://www.pixum.nl/fotokalender.html
Ideeën voor Fotocadeaus bij Pixum: http://www.pixum.nl/origineel-cadeau.html
Fotoboek bij Pixum: http://www.pixum.nl/fotoboek.html
Pixum EasyBlog: http://online-fotoservice.blogspot.com


Over Pixum:
Pixum (www.pixum.nl) is de leidinggevende, onafhankelijke en veel geprezen aanbieder van online-fotoservices in Duitsland en Europa. Naast de mogelijkheid gratis online-fotoalbums aan te leggen en foto’s te delen, biedt Pixum ook goedkope en professionele belichting van digitale foto's op fotopapier, professioneel gedrukte en gebonden fotoboeken en fotocadeaus (bijvoorbeeld bekers, puzzels, T-shirts, kaarten, kalenders, fotolijsten en meer). Pixum drukt en belicht uitsluitend op hoogwaardige materialen en gebruikt de modernste en milieuvriendelijkste technologieën.

In meer dan 40 tests door vakbladen, tijdschriften en consumentenbonden scoort Pixum altijd hoog en is regelmatig testwinnaar. Onder www.pixum.com biedt Pixum al haar services in de talen Engels, Frans, Nederlands, Deens, Italiaans, Portugees, Spaans en Duits aan en levert aan Pixum klanten in heel Europa. Pixum is gecertificeerd lid van Trusted-Shop en is in Oktober 2007 door Deloitte Technology, het tijdschrift Capital, de Deutsche Börse en de DVFA met de "Fast 50-Award" voor de 50 snelst groeiende technologiebedrijven in Duitsland beloond.



www.pixum.nl - De beste keuze voor digitale foto's

Geen opmerkingen: