woensdag 8 oktober 2008

SummerZoom 2008, Krugerpark

Jolanda (Nuenen)

We ontbijten in het Krugerpark op een plek waar je veilig de auto kunt verlaten. Met 2 gewapende gidsen op pad gaan we even de benen strekken, eerst ff naar 'n plasseplekkie en met de verrekijker goed om je heen kijken natuurlijk. Stel je voor dat er ineens een cheeta je vanachter besluipt... Ik krijg het plots heel warm, en zo in de vrije natuur. We gaan op jacht naar buffels en we vonden ze nog ook. We komen wel erg dichtbij de buffels. Oog in oog staan we met 'n complete kudde en die zijn echt niet te vertrouwen. Ik verschiet wel duizend kleuren maar gelukkig kan ik het nog navertellen. Ze kijken ons aan, en we groeten vriendelijk terug. Heel stil en geruisloos lopen we weer verder. Al die dieren om je heen en we leren veel over planten, bomen en de roofdieren en hun uitwerpselen.
De gids vertelt:
Gnoes, zebra's en wrattenzwijnen zijn graag in de buurt van impala's omdat die de wilde roofdieren uit de buurt houden. Plots verschijnt er een olifant. En niet zo'n kleintje ook. Hij trekt zich niets van ons aan en we staan verwonderd te kijken.... en maar plaatjes schieten.

Tegen het eind van de ochtend na 2 uurtjes lopen we richting de jeep. Nog snel een laatste foto makend zitten we in een open jeep. Nagenietend rijden we rillend van de kou en opwinding weer terug naar onze lodge.

De mooiste gamedrive die we hebben meegemaakt.








www.pixum.nl - Het beste voor digitale foto's!
Hier, kunt u meedoen en winnen!
Professionele foto’s: alles over de EXILIM EX-Z100 op www.exilim.nl

Geen opmerkingen: