maandag 6 oktober 2008

Website relaunch met een nieuw design en vele nieuwe functies!

Service, comfort, functionaliteit en een luxe design:
Als eerste bedanken wij de vele beta-testers die het voor Pixum mogelijk gemaakt hebben de kwaliteit en klantenservice nog verder te verbeteren. Wij zijn trots u nu onze nieuwe website te kunnen presenteren, waar wij design, overzichtelijke structuur en uitgebreide functionaliteit verenigen. Overtuig uzelf van de nieuwe mogelijkheden en functies van onze website en ontdek het nieuwe Pixum 2.0!



Mijn Pixum – Alles op één blik

Zodra u ingelogd bent, biedt “Mijn Pixum” u een persoonlijke startpagina met een duidelijk overzicht van uw nieuwe foto’s, fotoalbums en actuele aanbiedingen. In “Mijn Pixum” vindt u alle actuele en oude bestellingen en in “Mijn account” kunt u alle persoonlijke instellingen van uw profiel bewerken. Bovendien vindt u nu de belangrijkste links naar uw account rechtsboven in elke pagina.



Online albums & vrienden
Vanaf nu kunt u uw persoonlijke fotoalbums hernoemen, sorteren, met een paswoord beschermen en met 3 eenvoudige kliks vrienden uitnodigen voor uw album(s). Met de nieuwe communityfuncties kunt u als geregistreerde klant in één blik een overzicht krijgen van openbare albums, albums van vrienden en statistieken over de bezoekers van uw eigen albums. Tot het einde van het jaar breiden wij de Pixum community verder uit met een galerij, een buddy-lijst, het importeren van foto’s uit andere foto-communities zoals Google-Picasa, Flickr of sociale communities, adressen importeren, individuele fotoblogs en uitgebreide profielfuncties.

Nog meer upload mogelijkheden
Om uw foto’s naar Pixum te sturen, bieden wij nu onder “Foto’s uploaden” nog snellere en makkelijkere upload mogelijkheden voor bijna alle besturingssystemen aan. Een e-mail-upload voor mobiele telefoons en een verbeterde FTP-upload voor professionals bieden efficiëntie en uitstekend comfort bij het uploaden van uw foto’s.

Nieuwe shop & nieuwe fotoboek pagina




Om u nog meer service, functionaliteit en producten te kunnen bieden hebben wij ook de shop uitgebreid. Door een nieuwe opmaak in de categorieën biedt onze shop nu duidelijk meer overzicht en structuur. De nieuwe producten komen binnenkort …

Verder helpen een extra navigatielijst, links en de verbeterde zoekfunctie u het juiste product uit ons assortiment van meer dan 150 producten te kiezen.
Onze compleet nieuw gestylde EasyBook pagina’s bieden u nu een eenvoudige uitleg over het Pixum EasyBook. Hier vindt u in één overzicht alle formaten (incl. XL & XXL), de nieuwe EasyBooksoftware en de mogelijkheid om met enkele kliks uw nabestelling te starten.



Bovendien hebben wij een helpsectie ontwikkeld waarmee u een EasyBook met uw mooiste digitale foto’s in enkele stappen kunt maken.

Help – Nieuwe zoekfunctie
Wij hebben onze help- en zoekfuncties voor u verbeterd. Ongeveer zoals bij het “Google zoeken“ krijgt u nu door het invoeren van zoektermen uitgebreide hulpopties aangeboden door het tonen van relevante en kwalititatief bepaalde resultaten.

Onze “FAQ - aan Pixum meest gestelde vragen“) bieden bovendien een snelle toegang tot de belangrijkste thema’s rondom Pixum.
Bovendien zullen wij in de komende maanden een forum starten, zodat de Pixum-klanten elkaar kunnen helpen, door vragen te kunnen stellen en antwoorden te kunnen geven.

Wij hebben uw feedback nodig!

Opdat wij Pixum constant verder kunnen ontwikkelen en verbeteren, hebben wij uw hulp nodig!

Voor het geval dat u een fout ziet of een functie mist, dan kunt u met de knop “Fout melden” rechtsboven op elke pagina, ons informeren. Wij zullen dan direkt proberen de fout te herstellen. Wij verzoeken u voor service-aanvragen m.b.t. uw bestellingen alleen het contactformulier in de “Help”-sectie te gebruiken. Alleen op die manier kunnen wij garanderen dat uw aanvragen zo snel mogelijk verwerkt worden.

Naar de nieuwe Pixum site:



Met vriendelijke groeten,
Uw Pixum team

PS: Voor diegenen die nog niet zo snel afscheid willen nemen van de oude site, hebben wij rechtsboven op elke pagina een link naar het oude design ingebouwd. Daar kunt u alsnog bestellingen doorgeven, alleen zullen enkele functies nog beperkt tot uw beschikking staan.

Geen opmerkingen: