maandag 22 september 2008

Nieuwe EasyBook software!

Pixum komt met een nieuwe versie van de meervoudig als testwinnaar gekozen EasyBook software. Nu kunt u uw persoonlijk fotoboek in ongekende snelheid en professionaliteit creëren! Met de verbeterde fotoboek-assistent kunt u met enkele klikjes een hoogwaardige herinnering of een fantastisch cadeau van uw foto’s maken.



In de actuele uitgave van het vaktijdschrift ColorFoto in Duitsland stond Pixum op plaats 1 bij een test van 10 fotoboek aanbieders – “Pixum biedt met EasyBook een eenvoudige Software, die veel vrijheid laat bij het ontwerp en layout.“, was het oordeel van de testers.

Behalve het overzichtelijke gebruiksoppervlak biedt de EasyBook software vele nieuwe functies en uitgebreide beeldbewerkingsmogelijkheden:

De drukkwaliteit van alle fotoboeken wordt nu door een verhoogde drukresoslutie van 254 op 360 DPI duidelijk verbetert. Het nieuwe XXL fotoboek ist vanaf nu, net zoals het A4 en het XL fotoboek, verkrijgbaar met max. 130 pagina’s.

Met onze thema-fotoboeken kunt u nu uw fotoboek voor elke gelegenheid gemakkelijk en snel creëren. Om persoonlijke fotoboek-ontwerpen te maken, kunt u nu uw eigen layouts (d.w.z. de compositie van de foto’s op één pagina – zonder achtergrond of foto’s) opslaan. De verbeterde fotoboek-assistent begeleidt en ondersteunt u wanneer u wilt stap voor stap bij het creëren van uw fotoboek en bij het gehele bestelproces. Zo wordt de EasyBook bestelling nog eenvoudiger!

Entdekt u vandaag nog hoe snel en eenvoudig u uw persoonlijk fotoboek kunt maken en download de nieuwe EasyBook software gratis!

Download hier de gratis fotoboek software >>

________________________________________
Wij wensen u veel plezier met de nieuwe EasyBook software van Pixum!

Met vriendelijke groeten,

Uw Pixum Team

www.pixum.nl - Het beste uit digitale foto’s!

Geen opmerkingen: