donderdag 18 september 2008

SummerZoom 2008, Egypte

Eline (herkenbosch)

heyhey wij zijn met 2 koppels samen naar Egypte-hurghada op vakantie geweest. 13 super dagen gehad en super kunnen uitrusten van het vele werken.

Foto 1: is onze egyptische ober uit het hotel, deze man werkte van smorgens 6/7 uur tot ssavonds 00.00 uur. En je moet je voorstellen dat die dan ook maar rond de 100 euro per maand verdient. Nou hij was echt gewelidig en heeft ons op onze wenken bedient! terwijl hij helemaal niet hoeft te serveren. hij kwam ons aan het zwembad alles brengen! Het ergste was toen we naar huis gingen en moesten wachten op de bus. heeft hij ons nog vanallerlei coctails gemaakt. Op het moment dat we moesten gaan, zijn we nog snel met hem op de foto gegaan. Hij gaf ons allemaal een dikke knuffel en moest zelf huilen! het was een geweldige,hardwerkende man! wij zullen hem nooit vergeten!


Foto 2: We zijn met zijn vieren gaan snorkelen en naar een bounty eiland geweest. Het was echt preachtig! de rust, mooie strand en de visjes! Het was een geweldige dag.


Foto 3: Coctails hebben ze in egypte ook in kleuren en maten, Samen met mijn beste vriendin angel(rechts) heb ik dan ook heel wat coctailtjes op! (en de heren gingen iedere keer op het terras aan de shisha= een waterpijp die je kunt huren voor 50 cent hihi)

groetjes Eline (michael, ken en angel!)


www.pixum.nl - Het beste voor digitale foto's!
Hier, kunt u meedoen en winnen!
Professionele foto’s: alles over de EXILIM EX-Z100 op www.exilim.nl

Geen opmerkingen: